Friday, September 21, 2012

Water Proof Pad Lock

Salam....
yeap....
its raining seasons now....
and as usual....
im having problem with padlock....
what else...
its gonna be so rusty....
and hard to unlock....
and......
has to be replace with a new one....
coz adding up some ointment....
will no longer work....

Finally....
thanks to Encik Pesawat Toyota....
he help me....
to find....
this water proof padlock...
The Yellow And Black Part Is The Rubber Coating That Make It Water Proof.....errr ignore the rusty gate.....

12 comments:

kakcik said...

Mungkin pagar itu kena dicat untuk disesuaikan dengan mangga yang cantik itu... hehehe...

Kakzakie said...

Then only today kakak knows about that. Water-proof padlock:)

Rai Ourkizuna said...

eh comel lah..siap ada penutup lagi.. body dia salut dgn plastik ke tu..

adyna said...

kalis air..sebab air laut kan masin :)

:: Mrs.Eady :: said...

mana beli?

kay_are said...

comel r pulak pad lock tu.. tak pernah nampak lagi pad lock camtu

Aishah Jahirah said...

padlock pun kena waterprof...pad lock saya pun letak minyak bagai sbb berkarat susah nak bukak...

eita said...

water proof?...
ni baru tengok....

C.G.DEE said...

ala..pakai je pagar auto,tak payah guna pad lock..sure tak karat.
lagi satu,lebih baik letak pad lock kat gril pintu rumah, pagar x payah lock, kalau letak kat pagar org boleh panjat masuk gak..tak gitu?

Telor Power said...

fungsi sama bentuk sahaja sudah dimodenkan.

nice nampak mcm menarik juga

ahsfantasy24 said...

cantik, hehe..
okay la tu, kalau berkarat t susa nak pakai (:

ellynadyra said...

water proof padlock, mine last until now...almost 5 years suda!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...