Monday, August 6, 2012

Craft Tool

Salam....
last nite i went to popular book shop...
yeap...to buy a book.....
and a carbon paper....
its been quite sometimes since i last went to stationary section....
while i was looking for the carbon paper....
i came across craft tool....
wow....they are so many of them....
and i grab a few....

16 comments:

missSenget said...

kite pn suka je belek2 craft tool..

mcm rambang mata gitu..

tgk kertas kaler2 pn boleh meleleh air liur.. keh3..

Mishter Izwän said...

craft tool tuh mcm mne.?

Hanie Dew said...

hihi..perkara biasa kalau pegi ke stationery section.lagi lagi kinokuniya.biji mta jd pusing2 tgk bende cute2. so, what did u bought?

Yousof said...

.. dan kami tunggu hasilnya.. ;D

Leeya Hezlin said...

rajin2 la rietta buat craft..
nanti boleh ajarkan saya.. :)

Papa Mifz said...

PM dah lama tak masuk kedai buku...huhu

eva said...

sy pun lama x g.. kalo pegi mesti suka tgk pen pensil semuaaaa nak beli haha

Uncle Jonni said...

slmt ber kraftangan... huhuhu

Liza Razak said...

bestnye :)

dayah SnoW Heuka said...

akak na buat ape meyh?? naty share2 laa tauu :D

kay_are said...

ape yang scissors tu leh wat? nampak macam gunting bese je..

wahida said...

lepas ni mesti ada hasil yg lebih menawan lagi ni...mesti punya lah...

Noraim said...

utk buat apa eh carboon paper tu kak?

Aishah Jahirah said...

semenjak dua menjak ni suka juga dgn craft tools...

Hanie Dew said...

dah siap pos tau tau tau..

eita said...

akak langsung tak tahu menahu pasal ni..
tangan tak lembut nak buat craft ni..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...