Friday, July 13, 2012

White Flower

Salam...
this white flower is call "Bunga Bawang"...
as i was told by the gardener...
plant nearby the pond...
next to the lab building...
(The HDR picta yesterday)
i love the shape of the flower...
and the white color of it...


20 comments:

adyna said...

rietta kamera dslr boleh la buat mcm nie kan..kamera kompak boleh ke???

Kakzakie said...

Respect your effort to captured the picture.. Nice rietta...

missSenget said...

cantik..

kite pn suka tgk bunga ni..

putih dan bentuk dia comel simple..

eita said...

comel..
bunga apa ni rietta..?

KhaiRin : anies said...

dulu ms opah sy sihat dia suka tnm bunga ni tp yg kaler pink

ellynadyra said...

i planted this in front of my house....white and pink!

Liza Razak said...

cantiknya gambar...pandai awak capture :)

Aishah Jahirah said...

cantik la....mak saya ada tanam dulu masa kt kg...

munna said...

cantik bunga ni...kak munna baru ni tgk bunga bawang ni

eva said...

suka tgk bunga ni.. kalau tanam byk2 lagi cantekkkk.. mcm kat luar negara pulak kan hehe..

Yasmin Aris said...

cantik lahhhh :')

NOOR FATIN said...

cantik2! suka2!

Telor Power said...

nice.......wah dah hebat sekarang ni.

welcome to da club

~ KaiSara AiMan PunYe BloG ~ said...

nice flower;) follow sni..slm knal:)

jeBateja said...

Alamak....in english plak....den lemah english...nak komen apa erk....errr.....cantik bunga tu...sure ambil dgn kamera super duper gempak...ahakz

azievee said...

Mmg cantik...edit ker?

C.G.DEE said...

bunga ni melambangkan kesepian..menantikan sesuatu,
warna putih membawa maksud suci, bersih dan orangnya jujur,
suka mengalah serta tidak
menonjolkan diri..

Hanie Dew said...

bentuk mcm cocktail glass. lawa la.

kay_are said...

bunga bawang? macam 1st time je dengar ni.. jarang nampak rase nye..

9n0L4 said...

cantikkkkkk. bunga bawang yang masak masak tu ehhh. ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...