Thursday, July 12, 2012

HDR

Salam...
actually i really wanna try edit some HDR...
but im just not good enough...
this is a picta of...
HDR suppose to be...
hehehe...
Building That I Work The Most ....

26 comments:

Cik Muda said...

sekolah??

kay_are said...

cantik.. macam 3d pun ade gak bile tengok2.. memang tak reti nak wat camtu.. buta seni.. T__T

Kakzakie said...

Nice to those who know to interpret Rietta, as for kakak photography skills zero... nothing kakak knows about photography..

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

minat PS erk?
lely pun minat, minat sgt.. heheh
biasa sy wat auto HDR aje guna CS5..
best men ps ni.. ralit.. heheh

Rai said...

eh jadi macam lukisan yg warna dengan water colour..cantik lah..

wahida said...

eh, ok lah ni!!

nanie said...

ok la tu saya x pandai bab2 edit mengedit gambaq ni... :)

Telor Power said...

tahniah...

sampai sekarang aku tak berjaya membuat HDR ni lagi. bukan apa pun malas hehehe

adyna said...

hasil seni yg menarik walaupun akak tak reti buat :)

Atiqah Wadiah said...

owh ni lah HDR..br tau..noob -.-'

ellynadyra said...

cantik gak hasilnya!

Noraim said...

nampak mcm lukisan pulak.

eh, maaf la sy ni buta seni. kehkeh.

#takpe kak, tak pakai tdg labuh pn xpe asalkan ttp bahagian dada :)

widiea azira said...

kampus ke sekolah ni. .

Sharinginfoz said...

cantik gak bangunan ni

Faza said...

try first and u will proud of yourself then.. :)

ஜ miss klanika ஜ said...

buta ilmu pasal nie . :3

MulutPayau said...

cantiknya....

Azhafizah Md Nor said...

Cantik tempat ni dgn effects HDR tu.leh try lagi buat ni.^__^

azievee said...

hehehe cantik ...cam lukisan perspektif...ehhh betol ke cikgu

eita said...

macam kaler cat air luna je..

KhaiRin : anies said...

usaha tgga kejayaan!

eva said...

haa sy suka tgk pic HDR.. unik!! cuba amik gamba dekat pantai.. buat HDR.. superbb!

Yasmin Aris said...

macam lukisan je . :D
Nicee !!

NOOR FATIN said...

practise make perfect!! ;)

Hanie Dew said...

eva pro la jugak part pix editting ni dia kaki lomo tu..

mcm tgk katun upin ipin. punya sekolah. kan..bole buat animasi realistik.ambik pix sebenar HDR-kan jadi background animasi.

9n0L4 said...

HDR stand for? huhu. ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...