Thursday, June 14, 2012

Secret Resipe : Bertam

Salam...
this is another so called FAST FOOD...
that i hardly resist...
huhuhu....
a few people said that KR are healthy fast food....
how about SR....
hehehe...

My Fav Drink....anywhere anytime...CHOCOLATE MILK

A Piece Of Cake...My All Time Fav is Choc Indulgance...Not This One

With Extra Cheese Without Extra Charge...Duno How About Other Place..

25 comments:

kakcik said...

Kakcik suka mee kari atau spaghetinya. :)

adyna said...

akak kalu secret receipie akak makan brownies ngan choc indulgence je :) tak pernah cuba yg lain

Kakzakie said...

You know rietta indulgence cake also kakak's favorite. Never miss them when enter SR...

kay_are said...

secret recipe = strawberry chocolate ^__^

Telor Power said...

gambo yg last sekali tu apa? macam menarik jer....

Rai said...

lama tak pi makan..

adeh..rich nya cheese dia..yummehh

Deru Ombak said...

As long as you like it, then be happy with it. :)

Cik Muda said...

tiramisu is my fav.. huhu~

lieynanilaz said...

i hope i can try perhaps...but not the cheese.

wahida said...

suka mkn kat SR ni...foods dia semuanya tak menghampakan..terbaik!!

eelobor said...

walaupun saya tak suka makan kek... tapi nampak cam menarik sangat2 kek tu

✽ ⓔ ⓔ ⓘ ⓨ ⓢ ⓢ ✽ said...

wah.. sodap ni (^____^)

Papa Mifz said...

nasi goreng satay nyer pun boleh tahan jugak...:)

Aishah Jahirah said...

baru smlm makan kek SR..yummy.

ch000tz axoera ヅ said...

creamy²......sedap but not so gud for health lah >_< kaaan

teratak hati said...

sedap2 nya...SR selalu makan kek je..menu lain tak makan..

Liza Razak said...

may fav in SR definitely choc indulgence !!

Mizz ErMa said...

SR sangat tidak sihat okeh! tp itu ler yg paling org ramai suka..hahaha =P cantik lah cara edit yg crop2 tu tp xreti nk buat..T.T

Uncle Jonni said...

wow... huhuhu

xila riston said...

choc indulgence! yay

iKhRam said...

choc indulgence dan cheese cake dia.. sgt sedap...

ILA HonEyBuNNy said...

nyummy3...sedappnya..

nak3...hehehe

chemay said...

kfine.
esok nak pergi SR.
waaaaaaa
T_____T

ABU said...

ahagk lama gak aku tak ke SR.. teringin nak makan cake dia..:)

eita said...

sedap sangat2

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...