Tuesday, June 26, 2012

Rich Dad's Series

Salam....
currently...
im reading this book of Rich Dad's series....
RETIRE YOUNG RETIRE RICH....
by Robert T. Kiyosaki....
thinking of finding another best seller from this series...
RICH DAD POOR DAD.....
actually this book is lend to me...
im so not into business...
but this book...
really teach me...
the way of a better thinking....


13 comments:

Pusat Sumber PSS said...

kadang2 tak semua orang menganggap duit itu pilihan utama..
tapi tak dinafikan duit itu perlu..\\dan pengurusan duit itu lagi perlu\
itu yg menunjukkan sama ada kita kaya mahupun miskin pada msa hadapan.

Rai said...

akak pun baca buku ni..best gilaa.. other series dia pun best best jugak..

wahida said...

dah pernah baca...

kay_are said...

aku tak minat sangat baca buku2 motivasi ni.. belum pape dah terlelap kot.. huu

dwaty said...

tajuk yg cantik

eva said...

tebal x? hehehe.. tajuk yg menarik! teringin nak bc tp slalu xda masa huhu..

KhaiRin : anies said...

buku ni mmg best..x rugi kalu beli! bc berulang2 kali pon x jemu.very2 recommended!

Hasrina said...

mcm best je. :D

Deru Ombak said...

Keep on reading.becoz reading is good in many ways.

Telor Power said...

:)

nanti dah habis baca...share ler

Faza said...

i prefer reading fanfiction haha ..

i should give it a try to read some good books like that :)

Mr.Clive said...

best kan kan kannn?heheheh

Hanie Dew said...

tak pernah baca lagi..aku ada beli satu buku motivasi Chicken Soup for Soul. sampai sekrg baru habs 5 muka surat...aaa..apa nak jd ngan aku ni...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...