Monday, May 14, 2012

Mr Kriss Need Some Fixing...

Salam......
only today i use Mr Kriss again....
after 2 weeks left him ALONE at home...
huhuhu...
then only i realize....
he need some fixing....
hmm....
need to go to workshop...
but then need to settle out a few things first...

till then....
got to go....

10 comments:

Uncle Jonni said...

hakhakhak... sian mr kriss... kene anak tirikan.. huhuhu...


psst : aku tgk bola kat site ini >> http://atdhenet.tv/

kebiasaanya smua game ada lah tayang kat situ... janji tarikh dan waktu kene betullah... huhuhuhu

Telor Power said...

baik repair mr kriss tu sebelum dia merajuk lebih lama lagi

MrKriss said...

what mr kriss are you talking about? ;)

kay_are said...

mr kriss tu sebuah motosikal betul? aku yakin betul =P

pasal slim tu, saje2 je r.. takde kecik ati ape pun.. hee

ellynadyra said...

pity mr kriss....u should not left mr kriss!

wahida said...

aku punya kriss dah lama let go...huhu....rindu dia...

Hanie Dew said...

Mr kriss. moto kriss ke. hahahaha..aku ingat sape la.

baca dua kali baru paham.lol.

pasal shower cap tu terjadi bila aku pegi becuti kat pantai then selipar kotor kene pasir.nampak shower cap tu terus balut. hahahhaa

Aishah Jahirah said...

alahai kena belai semula la kriss...:)

Mizz ErMa said...

wah, tuan belog merempit ke? hehehe da lama xmerempit..biasa kat kg aje ke sana ke mari dengan motor..hehe

eita said...

cepat hantar gi check..kalau mr kriss buat mogok habis lah..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...