Sunday, April 22, 2012

North And South

Salam...
This is not a story of the highway....
But the story of the toll gate there....

I was once asked...
" Why Sungai Petani we meet the South Toll First...
But Ipoh we meet the North Toll first? "
" Isnt Sungai Petani at North and Ipoh is at South? "

Hmm...
Can i just ignore the questions...
It really is hard to answer....
Hehehe...
:)

13 comments:

SAYA BUKAN SAMDOL said...

hmmm no comment cause when i get into the car, tau tau je dah sampai, prefer to sleep hehe

chemay said...

harap maaf.
chemay dari dulu selalu kompius antara north south west ngan east.
T_____T

-SUPERGIRL- said...

haha sy pon taley nak jwb .. muekeke !

dtg follow :) salam kenal <3

Noraim said...

kalau tanya sy mmg sy tak reti nk jwb. hihi.

Leeya Hezlin said...

Hmm betul la..
Selalu ja balik kg di perak tapi xpernah pula terfikir soalan tu..huhu

Aishah Jahirah said...

rietta dah timbulkan ni,tmpng fikir sekali.em dulu akak dok pk, bijaknye sape yg buat sistem tol ni, exit kot mana pun ttp akan kena bayar tol gak.

wahida said...

oh...susahnya soalan ko...
haha..

Teenager Housemaid said...

erk..i am ignorance... i dont even know about this..
-_-'

Teenager Housemaid said...

pssss..thank you sebab klik..:)

Edy Zaidi said...

Please vote for Www.danielzaidi.com in MITBCA2012 : Malaysia International Tourism Photography/Art Blog

Vote for www.eqbalzack.com in DiGi WWWOW Awards 2012 : Blogger of The Year

Thanks guys for your helps...really appreciate it! LOVE U lah..:p

Papa Mifz said...

payah nih...haha

c'axoera ヅ said...

Okay lgi Dari kompius kiri kannn left n right 😝

eita said...

akak lagi lah tak tahu..
huhuhuhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...