Sunday, March 4, 2012

Raincoat

Salam....
this is a story of a mother, a daughter and a pair of raincoat....
it was on Tuesday nite...
i went to library as usual....
lay parking with anak dara....
when its time to go home....
at nearly 11 PM...
its raining heavily....
Oh My....
since as usual, i went there via my beloved MR KRISS....
the mother was so worried about me...
even when i told her that i'll be fine....
she still worried....
but she need to go home...
since anak dara need to go to school the next morning....
and surprisingly....
she gave me....
a pair of her raincoat....
(she came via Encik Kancil)
thanks Kak Noli...
thanks a lot...



p/s : im just a few years younger than her....but the motherhood in her....made she take care of me, as a little girl...Dear Mom, dont worry about me...You might be far away....but lots of mothers here, take care of me...as the way You always did....Miss You Mum....

13 comments:

Noorieda said...

Ohh..hati ibu mana yang tidak sayangkan anaknya..

Seorang ibu boleh menjaga 10 orang anak tetapi seorang anak belum tentu boleh menjaga 1 orang ibu....

Telor Power said...

:) skrg sana musim hujan ker?

akuamir said...

soo suwiittt,,harharhar^^_

ahsfantasy24 said...

alhamdulillah, untung ^^
syukuri ketentuannya..

Juliet_iRa~" said...

alhamdulillah..

ada y menolong..hee..lepas ni kena beli rain coat tau!

Noraim said...

baguslah ada yg menolong time hujan2 mcm ni.

ibu mane kan yg tak risaukan ank :)

p/s : lagu apa eh kat blog akak ni? dah lama nk tanya tp asyik tak ingat je. hee.

Juliet_iRa~" said...

heee..koyak ke?alaa tu dia suh beli baru la tu...hee

sng nt nak gerak..)

semutsengal said...

waaaaaa..


pinjam raincoat?

c'axoera ヅ said...

haiiiissssh baru baik dari demam sebab kena ujan......miss my mummy :(

zati embong said...

baik kita mak ayah kita,senang hdup kita kat dunia akhirat O.o

eita said...

sekarang nimusim hujan tak menentu...
mak mana yang tak sayang anak kan..

Deru Ombak said...

Kindness is everywhere. :)

O CIKTEDDY said...

oh sweet..huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...