Thursday, March 22, 2012

From Langkawi

Salam....
Last Sunday....
I went back to Mak's place for a while...
Ibu and Bapak had return back from Langkawi....
not to forget the 2 Kiddo...
hehehe...
and.....



this is for me....
Thanks Ibu for buying that for me...
Thanks Mak for paying that for me...

i LOIKE CHOCOLATE....

22 comments:

Deru Ombak said...

Nak jugak. :)

munna said...

hari tu banyak juga munna borong coklat ni kat langkawi.....

Hanie Dew said...

Mak tu referring to you nanny ke?

gulp!..coklat tuu..feveret aku..last time Jue bagi satu bekas bulat, tak sampai setengahhari aku habiskan. then wrapper tu aku bulat bulat lapis jd bola.

Cik FaRiZaM said...

i like forero rocher...

>_< nk !

Cik FaRiZaM said...

comel je gambar coklat kt atas tu..heheh pandai amik

lieynanilaz said...

bro...coklat ni yg selalu saya borong kalau kawan2 kirim..kadang2 mencik sebab nak kena menghangkut tu..beratlah jugak.

c'axoera ヅ said...

dun like chocolate!

semutsengal said...

waaahh !


cokelat celup ada tak ?

ZYASH said...

Takkan dapat ne jer kot...mesti banyak lagi dalam peti ais tu...Tak nak tunjuk la tu...hehehehe

miss daya said...

hersheys kisses... sedap laa.. nyumnyum.. kalau gi langkawi slalu borong coklat ni.. and daim.. sedap sgt2.. murah lak tu ;p

zati embong said...

teringat anak ofismate jat, dia xsuka choc,sebab kaler dia gelap.dia xsuka kaler2 hitam plus choc ni.haha.dia cakap, buruk.haha.psiko jat.baru 2tahun umur.

CekbOlat-bOlat said...

wahhh.. blik nnt belikan bolat kain batik! hahaha

O CIKTEDDY said...

ah coklat ni..buat sy tringat sesuatu..huhu

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

coklat nie mmg glamer kat langkawi tau

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

hehe cokelat!!!! :)

suzie rahman said...

kisses! ahhhhhaaaaa nk juga!

Mr.Clive said...

nakk pesann choco plss!heee~

~SaL IjOu~ said...

i like chocolate too~ hee

✽ ⓔ ⓔ ⓘ ⓨ ⓢ ⓢ ✽ said...

suka ! tambah2 kisses almond tu~ (^____^)

Eera Shera said...

sy suka choc kiss ni..jap je boleh abes haha

eita said...

mana aci makan sorang....
nak jugak..

Juliet_iRa~" said...

suka jugaa..hee

kisses!hersheyssssss..hee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...