Wednesday, February 1, 2012

Wordless Wednesday 2012.2.1

26 comments:

Woofer Storm said...

ingatkn hantu..ehehhe

#sebaiknya guna komen pop-up window n tak perlu nak pasang word verafication..tu buat blogger malas nak komen...

Pocket said...

tembak pakcik! tembak!!

ada yang kena tembak menggunakan kamera masa memandu nih :D

(Tapi angle kamu tinggi... kamu naik bas?)

eyqa amin said...

lagu latar buat me teringatkan seseorg ~,~

kim heeruul said...

mcm hntu...baju tuih lak tu..hgihi

Kakzakie said...

Selalu sorok-sorok macam tu nak tangkap speed-trap....

YOUsoF said...

Jaga jarak, jaga kelajuan dan jaga wang poket anda.. ;)

munna said...

pandai dia menyorok kat belakang tu....

Mizz ErMa said...

uit? nape dgn gmbr kt highway nie?

khairul akmal bin azman said...

haha..x le blah..tertipu gua..

Paris Lipton said...

beng3...hehe yahh cmtula dgr nasihat sbnarnya lagu ni lagu sape ehhh nk tauuu plish3 heeeee

missSenget said...

member sekerje ke tu..?

hehe..

ILA HonEyBuNNy said...

sempat lagi tangkap gambar..heheheh..;P

HeNRieTTa JoSe said...

woofer - dah berjaya setting cam disarankan....thanks ya awk...

Pocket - hehehe....org sebelah yg pandu...hehehe...(memang tinggi....kenderaan rasmi utk tembak menembak gmbar dijalanan....)

eyqa - me too....hehehe...

kim heeruul - Polis Trafic memang uniform putih...

Kakzakie - hehehe....memang camtu....nasib baek nampak...naseb xbaek, abis la...

YOUsoF - Yea Betul.....

munna - Itu kelebihan dorg....nyorok nyorok....

Mizz ErMa - Encik Polis Trafic Sedang Menjalankan Tugas...

khairul akmal bin azman - hehehe...naseb baek ternampak....klu x, memang terkena juga....

Paris Lipton - lagu? lagu aper?

missSenget - hehehe...xlarr...pengguna jalan raya seperti anda juga...

ILA HonEyBuNNy - Abis, En Polis jew asik ambil gambar, pe salah kite plak amek gambar dia...hehehe....

Cik tikah said...

mesti org tuh bosan kan. hihi..

Telor Power said...

fuh....gini rupanya

CikAnyss' :O said...

lengang je jalan , tak sibuk , huhu


p/s jose , . kalau xpakai pop up pon boleh buang word verification tu .hehe , sebab saya datang sini nak tengok komen box awak yang canggih tu , macam awak reply komen dorang terletak betul2 bawah komen dorang , ada link tutorial x ? help me yeah ...

Yatie Awang said...

pak polis, tengah mencari mangsa hehehe

O CIKTEDDY said...

huarghh..ape daa

Aishah Jahirah said...

time saya lalu incik polis tu dok tengah2 antara tiang....penyamaran betol...tunggu je kot2 tkena saman had laju...;(
wah sempat snap pic incik polis tu....:)

semutsengal said...

ni mcm kat higway utara selatan je ? machap eh ? HAHAHAHA

♥ p a a n i ♥ said...

orang betul ke?

HeNRieTTa JoSe said...

Cik tikah - Ntah Larr...Tapi Kalu Rietta XTahan Dok Kat Panas Sorg2 camtu...

Telor Power - Haah...Kite Pown Baru Pes Time Tengok Secara Live Nieh....hehehe....

CikAnyss' :O - Ooo camtu erk....xpe...Rietta cuba penambahbaikkan seperti yang kawan-kawan sarankan....yang itu pkai embeded jer boleh...klu pop up xbleh....

Yatie Awang - Yea Betul, Harap Xjadi Mangsa Larr....

O CIKTEDDY - PDRM bahagian Trafic sedang menjalankan tugas....hehehe....

Aishah Jahirah - Ooo Ye Ke? Tapi Klu Tengah Tengah Tiang Lagi Susah Nak Nampak....

semutsengal- Memang Utara Selatan....Kat Utara...Xsure Kat Mana, Coz Masa Tuh Demam, XKisah Pown Ngan SIgnboard...Sebab Encik Yang Drive....

♥ p a a n i ♥ - Ha'ah...Encik Polis Sedang Menjalankan Tugas...

Teenager Housemaid said...

ouh polis trafik ke motif gambar ni..hehehe..
when i read the comments baru tau..
sbb gambar ni xclear sgt.. err for me la..hehehe:D

CekbOlat-bOlat said...

perghh.. trkojut.. ingt ape tdi..

HeNRieTTa JoSe said...

Teenanger H - hehehe...yeap betul....memang gambar tuh blur...sebab nak blurkan gambar en polis tuh...

CekbOlat2 - terkejut tengok gmbar xpe....jgn terkejut dapat saman...huhuhuh...

Juliet_iRa~" said...

heee..;p..speed trap!suka sorok2 polid ni..iskkk

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...