Tuesday, February 7, 2012

Thaipusam



Salam....
Today is Thaipusam day....
Its the day of praying for Hindus....
Some of them will carry along kawadi....
Last year i was at Penang General Hospital...
So i can see the parade there....
Since the nite before....
Its really is facinating....
This year, im no longer in hospital....
But stilll...
Im having the never ending fever...
Huhuhu...

So to all my Hindus fwen....
Happy Thaipusam Day....
And to the rest of us....
Happy Holiday....(3 days in a row)

p/S : i still used DSLR, just add up the lomo effect....hehehe....

14 comments:

Woofer Storm said...

lomo2 dah dia.hehee cantik gak efek dia tu..ermm nak juga..

#skdr pandangan,apa kata kecilkan sedikit lebar template ni..jadi tak perlu ada ada scroll kekiri dan kekanan,kebaikkan dia mungkin pembaca leh tengok semua tak membuat kerja lebih..skadar pandangan^^

Telor Power said...

wah pakai lomo lens juga ker rietta? style la....

happy holiday

jeBateja said...

Thaipusam ke..apa ke...den tetap bekerja...pehhh....sian den

Yatie Awang said...

best ni cuti lama2 hehehe...

baru je tengok sambutannya dalam tv ni..tak de citer pepagi ni...terpaksalah tengok haaaa

dhiera said...

get well soon. happy holiday thaipusam. cuti ke?

Zie Noorzail said...

Salam Rietta..napa kat spital ni? Cu cerita sikit!

Leeya Hezlin said...

seronok cuti lama-lama eh??
hehehe..
saya pun tengah bercuti juga ni..

Tihara said...

happy holiday :)

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

wow, ada dslr :D zuan plan nak beli makro je :)

O CIKTEDDY said...

wah3..happy holiday!huhu

eita said...

kita tetap kena keje..huhuhuh..

Mr.Clive said...

get well soon, sambung dari dhiera kat atas! hehe XD

semutsengal said...

kau tak wish dekat aku kan ?



AHAHHAHAHA

Mr.Clive said...

@reply
sama sama! tido awal ohoi kalau xsihat!hoho :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...