Thursday, January 19, 2012

Waiting For The Sunset

Salam....
This another shooting for sunset...
Vanue : Setiawan Perak....
I wanna go back there one day....
to have more shoot....
its around a fishing village....
enjoyyyyyyyyy....







18 comments:

Liselle MonCherie said...

Omg! I love in Manjung!
My village is in Setiawan!
:D

Woofer Storm said...

cantik ciptaan tuhan..

#guna dslr ke??ke kamera biasa??

nasha sanza said...

cantiknya..:)

محمد شهريل القنيطري said...

serius saat ni palin romantik!!

Prettywrite said...

lawanya sunset ni..tanpa editing ke ni?gojes!:)

Azlan Hasan said...

wah...lawanya picture sunset nie..dapat tengok live lg..untung laaa u..kat sini susah nak tengok sunset..hehehe

Regards,
-Strider-

HeNRieTTa JoSe said...

Liselle
Really...u r so lucky...the scenery there are soooo beautiful....

Woofer
Memang indah ciptaan ALLAH....yang ini guna compact jew....klu DSLR may be xdapat macam nie, sebab apature masih fail....

nasha sanza
Memang sangat cantik, bila mentari dah habis tenggelam dibalik sana, rasa sedey jew...hari pown dah gelap....

Mohd
Memang romantik...terkedu kitorg....xsedar, semua orang membisu memandang langit indah ciptaan Ilahi...

Prettywrite
Sambungan Dari Yang Semalam, tempat yang sama, cuma jauh dr bot dan sampan, tanpa editing, cuma masuk initial jew...

Azlan
Memang moment yang sangat indah...sebab tu saya nak abadikan kat sini, biar boleh share dengan kawan-kawan...En Azlan kat mana, sunset kt bandar pown cantik juga...cumanye xde air lauk larr...klu ada tasik pown ok....

are_lin@yu said...

so beautiful...dapat kita lihat betapa indahnya ciotaan yang maha Esa..

Teenager Housemaid said...

whoaa..its really beautiful..:)
nice shot..:)

Asrul "iLham" Sany said...

cantik pemandangan alam tu kan...

cik mids cik smurf said...

beautiful :)

YOUsoF said...

Wonderful sunset.. ;)

HeNRieTTa JoSe said...

are_lin
Memang Indah Ciptaan Ilahi....

Teenanger
Thanks....Rietta suka sangat moment tu...

Asrul...
Ha'ah Indah Pemandangan Alam

Mids Smurf
Thanks

YOUsoF
Yeap...the i ever had...

Woofer Storm said...

oh ye ke?takpe,berusaha untuk menjadi photogrpher terbaik..hehehee

#sy pun tengah berusaha ni..heheee

Original CikTeddy said...

subhanallah..canteknya =)

HeNRieTTa JoSe said...

Woofer
Boleh larr ajar kite nanti...hehehe...

Cik Teddy
Memang indah ciptaan Ilahi

LIPISLADY said...

Sallam,

Emmm..very nice pic,
Suka sangat tengok,
Pemandangan yang amat mendamaikan
ciptaan Ilahi

HeNRieTTa JoSe said...

Lipislady
Salam kembali....alhamdulillah, kurniaan Ilahi, saya sempat merasakan moment indah itu, dan sempat juga merakam untuk dikongsikan dengan rakan rakan...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...