Friday, January 27, 2012

Penang Youth Park : Part II - Fauna

Salam...
Yesterday i post only the floras....
And the day before.....
I post the notice not to feet monkey....
And some people felt pity for them...
Here are some shoot that i manage to get of theese naugthy but cute ceature...





















22 comments:

munna said...

TAK PERNAH SAMPAI PENANG LAGI...

Cik Lia Lomi said...

banyak juga ya monyet dekat sana..heeee

Tea said...

Love the fifth pic bro.. Kinda tackling... Nice touch.. Nikon? Or sony?

ckLah @xiiinam said...

Menarik sangat!

Juliet_iRa~" said...

wahh ada replika keretapi kat bukit bendera!

sgt nice..heee..monyet pon ada ;p

suri solehah said...

suke semua gambar especially the fifth...

Woofer Storm said...

cantik..teringin nak gi..hehee

#nanti sy gtau pasal template tu..tadi keja sampai malm..ni jap lagi nak tdo..heheee

lieynanilaz said...

rasa macam kat zoo plak...hehe.

HeNRieTTa JoSe said...

Nanti ada masa dan kesempatan, pgi la sna...best....

HeNRieTTa JoSe said...

Memang sangat banyk...tpi dorg xkco or awam...

HeNRieTTa JoSe said...

Thanks....i like the track too....its nikon...

HeNRieTTa JoSe said...

Thank you...

HeNRieTTa JoSe said...

Haah...tu replika ketapi lamer....skank dh baru..,.monyet mmg byk kt sna...

HeNRieTTa JoSe said...

Thanks....rietta pown pling suka yg tuh utk n3 nie...

syahirooAhmad said...

untung la ade dslr. wuwuw..

HeNRieTTa JoSe said...

Nanti ada masa dan kelapangan, pergi la...mcm mcm bleh shoot kt sna...

Psal tmplete tuh xpe....bila bila free tolong la....xkisah pown...

HeNRieTTa JoSe said...

Zoo micro....sebab yg ade munyet jerks....hehehe...

HeNRieTTa JoSe said...

Alaaa klu nk capture moment,xperlu dslr....kamera hp pown bleh...jgn larr sedey sedey yea....

YOUsoF said...

Gambar ke tiga tu paling comel! ;D

Gambar last pulak kacak! heheh


*Sticker tu tampal luar je.. Tampal dalam boleh tapi cermin dah tinted, tak berapa nampak nanti.

HeNRieTTa JoSe said...

Itu tren lamer sop....skank dh det tren baru...gmbar last tu dh kt nk mgrib dh....

CikAnyss' :O said...

wahh , . coeml2 pulak saya tengok monyet2 tu , hhuhu ..
btw i'm new here . alang2 dah masuk saya follow terus !hihi :) jemput ke blog saya ya ..
komen penulisan ke , appreciated :)

Telor Power said...

wah menarik...buat teruja hati aku nak pi ke penang.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...