Thursday, January 12, 2012

Book Voucher RM200

Salam....
The Book Voucher that going to be given to IPTA n IPTS student...
is worth RM 200....
but, divided into 4 RM 50 voucher....
which means they can be use in 4 different shops....
i had survey last week....
popular book store do accept that voucher...
and so do some of other well known shops...


Theese Voucher Come In Form Of Booklet


Each Booklet Consists 100 Pieces Of Voucher


Each Voucher Worth RM50


Each Voucher Has To Be Stamp With IPTs Ofical Stamp At The Back


In Order Of Redeemtion, Student Has To Writedown Their Name And IC Number On The Front Page Of THe Voucher


Each Student Will Be Given 4 Voucher Of Total RM200


All The Voucher Were Put In Envelope According To Classes And Will Be Distribute This Evening

15 comments:

BENA said...

bagus jugak buat macam ni . kalau bagi duit kompem2 budak tak guna kan pun beli buku. hehehe :)

nabilah_2908 said...

ok la..siap di asingkan mengikut kelas..

sy terdengar di radio, sorang student ni merungut kena beratur panjang sehari suntuk tuk dptkn voucher ni...

HeNRieTTa JoSe said...

Ha'ah...Btl 2 Bena....

Nabilah...Kt Sini, Kitorang dah siap susun dan Klipkan 4 Keping Utk Tiap Student. Masukkan dalam sampul mengikut klas,lepas tuh petang nanti ada majlis penyerahan kepada wakil klass...

NAZRUL AZAT said...

saye dapat jugak baucer tu, belom pegi ambek, yes2 bole beli buku lagi yeeayyyy

mizzkechique said...

adik sy xtau dh dpt ke x..

Cik tikah said...

cik tikah x dpt lagi sebab tgh cuti sem. hehe..

Woofer Storm said...

tak dapat pun..yala sy kan dah tua..hehee

follow sini^^

nasha sanza said...

hehe..tak dapat jugak...sedihnya..

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

saya dah habis study tak merasa.. alhamdulilah mudahla student2 nak beli bukukan?

Puan Besar Shag Yahaya said...

Shag tak dapat lagi~ Oh ya. MPH, Borders dan lagi satu Shag lupa apa nama. Dorang terima vouchers ni. Tak sabar nak dapat. Boleh beli buku . . . err . . . novel ! HAHA :D

Penjual Reflesia™ said...

syieda pun xdapat... =.-

HeNRieTTa JoSe said...

Rata-rata ipt sedang beri kepada student..tarikh akhir baucer nie mac 2012,jadinya perlu diserahkan dengan kadar yang segera,dah perlu diberikan salinan bill sebagai bukti pembelian,dalam erti kata laen,perlu disempurnakan sebelum 31 mac ini....

Yang terlebih usia macam rietta sendiri, memang xde harapan lew...hehehe.....

Pembelian hanya buku ilmiah, termasuk buku bacaan tambahan, contohnya motivasi dan tidak dibolehkan sama sekali membeli novel ataw bahan bacaan terlarang....

Alhamdulillah,majlis penyerahan kepada wakil klass telah pown sempurna diadakan petang tadi....

jeBateja said...

den tunggu RM500....ahakz

Aishah Jahirah said...

500 xdpt, 200 pn xdpt..hehee.xpe tumpang rezeki orang...;)
p/s:ye la keta manual dulu memang keras je nak pusing stereng, handbreak pn ketat.nk drive terkial2 saya masa JPJ test...huhuu

Aishah Jahirah said...

eh dah penah komen entry ni....nmpk sgt pelupa...hehee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...